Twitter response:

EU VikingSandaler Thrill20

VikingSandaler Thrill20  EU

Viking Thrill är ett par sköna & praktiska sandaler med stöd till foten. VikingSandaler EU Thrill20. Ovansidan är tillverkad i en blandning av textil & syntet med mängder med lufthål samt ett nät såsom ventilerar fötterna till perfekt temperatur varma sommardagar.

Skulle du vara sugen på att lägga pengar på VikingSandaler Thrill20 EU så går produkten att handla genom Lekmer till ett mycket suveränt varupris. Hesitera ej på att klicka dig framåt till butiken så kan du läsa mer om just denna artikel. Ifall du tänker leta efter massvis med artiklar så kan du placera just denna produkt såväl som andra leksaker inne I din önskelista nedanför. Gör som 1000-tals kunder , handla denna produkt billigt. Den här produkten har en billig prislapp. Alla butiker vi samlat erbjuder snabba transporter.

Tårna är skyddade bakom de förstärkta partiet vid tåhättan & skorna har ett reglerbart kardborreband i hälen till bästa passform & elastisk snörning med dragsko. Barnskor & kängor. Sandalens bas utgörs av en komfortabel gummisula såsom ger foten stabilitet & svikt. ...läs mer...

Pris: 549 kr
I lager! Beställ nu!
Viking