Twitter response:

tum 10 Stoy Springcykel Rosa

Stoy Springcykel tum 10  Rosa

Spring- & gåcykel av Stoy är de perfekta redskapet till mindre barn att lära sej cykla på. Stoy Springcykel tum 10 Rosa. Med denna springcykel kan barnen leka med samtidigt såsom de tränar upp balansen.

Om du skulle vara sugen på att spendera pengar på Stoy Springcykel 10 tum Rosa så går denna produkt att handla genom Lekmer för ett mycket förträffligt pris. Tveka inte på att klicka dej framåt till sidan för att läsa mer om produkten. Såvida du vill söka efter många andra artiklar så kan du lägga denna produkt och många andra leksaker inne I din önskelista nedanför. Te dig likt 1000-tals kunder och köp den här produkten billigt. Denna produkt har ett oslagbart pris. Alla e-butiker på denna sajt har raska leveranser.

Genom att sparka sej fram med fötterna i marken lär sej barnet hålla balansen & styra springcykeln medan den åker framåt, precis såsom en riktig cykel men utan pedaler såsom är i vägen. Bilar,traktorer & cyklar leksaker. Springcykeln är även ledande när de gäller säkerhet. ...läs mer...

Pris: 299 kr
I lager! Beställ nu!
Stoy