Twitter response:

Hästbox Arab Playmobil6934

Playmobil6934 Arab  Hästbox

Playmobil, 6934, Hästbox Arab Playmobil Horse Stable with Araber är ett stall med en låsbar dörr såsom leder rakt inuppå den angränsande ridbanan. Arab Playmobil6934 Hästbox. Ryttare, häst & accessoarer är färgkoordinerade i en rosa färgskala så att de matchar tillsammans när de är utomhus och rider.

Utifall du skulle vara ivrig på att köpa Playmobil6934 Hästbox Arab så går den att anskaffa genom Lekmer till ett innerligt strålande varupris. Tvivla ej på att enkelt klicka dig vidare till butiken för att läsa mer om denna vara. När du tänker leta efter ytterligare produkter så kan du placera våran produkt och många andra leksaker inuti din önskelista här nere. Gör likt 1000-tals kunder och köp denna produkt billigt. Den här produkten har en billig prislapp. Samtliga butiker på denna sajt har raska transporter.

I detta leksetet ingår även bland annat ett golv av halm att inreda stallet med, ryktväska, namnskylt, ryktborstar samt en mat- & vattenskål. Accessoarer för bebisar. Mått: 35 x 12 x 15 cm. ...läs mer...

Pris: 249 kr
I lager! Beställ nu!
Playmobil