Twitter response:

Kids Bältesstol Svampbob Embrace

Svampbob Bältesstol Kids Embrace

Nu blir var och varannan bilresa ett roligt äventyr! Med den exklusiva bältesstolen av Kids Embrace får ditt barn åka bil sittandes i famnenuppå sin favoritkaraktär - med maximal säkerhet & komfort. Embrace Kids Svampbob Bältesstol. Förutom dess originella & lekfulla utseende så har den alla säkerhetsfunktioner man önskar av en bältesstol.

Skulle du vara taggat på att köpa Kids Embrace Bältesstol Svampbob så finns produkten att shoppa genom Lekmer till ett innerligt förträffligt pris. Hesitera inte på att smidigt klicka dig vidare till handlaren för att läsa mer om produkten. När du vill söka efter mängder med produkter så kan du placera våran produkt och många andra leksaker inne I din önskelista nedan. Te dig likt 1000-tals andra , handla den här produkten till lägsta pris. Denna produkt har ett oslagbart pris. Alla e-butiker vi samlat har snabba transporter.

Självklart är bältesstolen testad & godkänd enligt gällande standarder, & är anpassad till barn mellan 15-36 kg (ca 4-12 år) såsom sitter framåtvända i bilen. Barnstolar till bil. Bältesstolen har ett välutvecklad sidokrockskydd samt justerbart huvudstöd. ...läs mer...

Pris: 949 kr
I lager! Beställ nu!
Kids Embrace