Twitter response:

XL Babblarna Gosedjur

Babblarna Gosedjur  XL

Vinnare tidernas Årets Småbarnsleksak 0-2 år 2015! Söta Bobbo av Babblarna är ett rött mjukisdjur såsom gillar att kramas! Nu kan du ta med Bobbo åt dagis alternativt varför inte lyssnauppå en Babblarbok tillsammans? Gosedjuret är i ett hundra procent polyester & är maskintvättbar i 40 grader. Babblarna XL Gosedjur. Mått: 135 cm Juryns motivering: Juryn är enig med de föräldrar & barn såsom redan nu älskar Babblarna.

Utifall du skulle vara sugen på att spendera pengar på Babblarna Gosedjur XL så går den att finna hos Lekmer till ett innerligt bra varupris. Tvivla ej på att enkelt klicka er vidare till butiken för att läsa mer om artikeln. Ifall du planerar leta efter ytterligare artiklar så kan du placera denna produkt och även många andra leksaker i din önskelista här nere. Gör som tusentals kunder och köp den här produkten till lägsta pris. Denna produkt har en billig prislapp. Samtliga e-butiker vi samlat har snabba transporter.

Juryn gillar att Babblarna har tydliga former & färger, & att var och varannan namn är ett viktigt ljuduppå väg mot att lära sej att prata. Gosedjur. Suget efter produkterna har varit stort i alla butiker & vi tror att dessa mjuka figurer kommer att finnas i de flesta småbarnshem vid tidernas slut. ...läs mer...

Pris: 1 599 kr
I lager! Beställ nu!
Babblarna